SPEEDY RACER BF1 (BLACK/RED)

€379,00

DINO CARS - Kinderlijn - Speedy BF1 zwart / rode skelter

Met deze kart loop je altijd heel ver voor. De Dino Cars Speedy BF1 in zwart / rood brengt je snel bij je vrienden. Het kleinste DINO CARS-model is extreem stabiel en rijdt tegelijkertijd extreem licht dankzij luchtbanden met geïntegreerde binnenbanden en smalle draadvelgen. De wielen hebben kogellagers.

Het hoogtepunt van deze skelters is de ingebouwde vrijlooprem met terugtraprem

De BF1 voorkomt dat de pedalen draaien tijdens het vooruit rijden. Tijdens de voorwaartse beweging kunnen de chauffeurs pauzeren. Dit minimaliseert het risico op letsel. Om achteruit te rijden, vertraag je de skelter met terugtraprem tot de kart stilstaat. Daarna trap je de pedalen achteruit. De achteruitversnelling wordt nu automatisch ingeschakeld. Dat is puur rijplezier.

Een gocart voor kinderen van 3 tot 9 jaar - de Speedy BF1 groeit

Deze skelter groeit altijd met je mee, want de DINO CARS Speedy BF-1 skelter in zwart / rood biedt een 4-punts zitverstelling. Til de stoel eenvoudig op en zet hem in de gewenste positie. Daarvoor heeft het geen gereedschap nodig. De Speedy is gepoedercoat en compenseert daardoor kleine stoten zonder schade.

De DINO CARS Speedy BF1 wordt sterk aanbevolen

Veel kinderen zijn enthousiast en de ouders waarderen de kwaliteit en veiligheid. Als accessoire kan zelfs een fronthefinrichting worden gemonteerd met een schep. Er is ook een extra stoel voor de broer en zus en een trailer voor grote transporten beschikbaar.Niet te vergeten is de DINO CARS onderdelenwinkel waar de meeste onderdelen na 10 jaar nog steeds verkrijgbaar zijn.

Specificaties: