SPORT BF1 (RED)

€519,00

De DINO CARS Sport BF1 is het basismodel waar veiligheid en comfort centraal staan. Het robuuste stalen frame en de luchtbanden zijn de constanten voor een comfortabel rijplezier. Door de meervoudige zitverstelling is het model een prima gocart voor kinderen en volwassenen van 5 - 99 jaar. Accessoires zoals voorspoiler en hefinrichtingen kunnen eenvoudig achteraf worden gemonteerd. Onze aanhangers zijn eenvoudig achter de gocart te bevestigen dankzij de standaard trekhaak.
 
Het pluspunt van deze gocart is de ingebouwde vrijlooprem met terugtraprem.

De BF1 voorkomt dat de pedalen draaien tijdens het vooruit rijden. De chauffeurs kunnen tijdens de voorwaartse beweging pauzeren. Dit minimaliseert het risico op letsel. Om achteruit te rijden rem je de gocart met terugtraprem af tot de kart stilstaat. Daarna trap je de pedalen achteruit. De achteruitversnelling wordt nu automatisch ingeschakeld. Dat is puur rijplezier.

Een ander pluspunt is de super dikke poedercoating van het voertuigframe, die kleine ongevallen snel doet vergeten. Een ingebouwde zwevende as in het voorframe garandeert op oneffen terrein een constante grip en nog meer veiligheid. De DINO CARS Sport BF1 heeft een robuust stuursysteem met kogelgewricht om gemakkelijk in bochten en hoeken te sturen. De ketting is handig af te stellen door middel van de eenvoudig te bedienen kettingspanner. De volledig gesloten kettingkast voorkomt het risico op letsel en beschermt de ketting tegen onnodig stof.

U ziet het, de veiligheid en het comfort van de DINO CARS Sport BF1 zijn compromisloos.

Specificaties: