TRACK BF1 FENDT ROLL BAR INCLUSIEF

€790,78

Verkrijgbaar vanaf 31 januari 2022

Track FENDT BF1 is goed uitgerust!

Boeren welkom!

De FENDT BF1 met banden in tractorstijl is uw ideale werkende trapkar voor op de boerderij. Deze gocart van DINO CARS in FENDT design laat de harten van kleine en grote boeren sneller kloppen.

Uitgerust met motorkap in originele FENDT-kleuren, zwevende vooras, uitlaatpijp, kogelbesturing en 6-punts stoelverstelling doet de FENDT BF1 op het gebied van efficiëntie en betrouwbaarheid geenszins onder voor zijn grote rolmodellen.

Uw FENDT BF1 is al standaard uitgerust met een rolbeugel. Dankzij de ingebouwde aanhangerkoppeling ben je goed voorbereid op alle werkzaamheden op het veld.

BF1 vrijloop

De FENDT BF1 heeft naast het geavanceerde en moderne design ook de nieuwste BF1 vrijloop. De BF1 voorkomt dat de pedalen draaien tijdens het vooruit rijden. Zo kan de chauffeur pauzeren tijdens de voorwaartse beweging. Dit minimaliseert het risico op blessures. Om achteruit te rijden rem je de skelter intuïtief met de pedalen of met de handrem af tot hij tot stilstand komt. Dan worden de pedalen naar achteren getrapt. De achteruitversnelling wordt automatisch ingeschakeld. Dat is rijplezier en pure veiligheid.

... en meer functies

Een ander hoogtepunt is de superdikke poedercoating van het voertuigframe, die kleine ongelukken vergeeft. De DINO CARS FENDT BF1 heeft een stuurkogel waarmee je door elke bocht kunt cruisen. De ketting is eenvoudig en handig af te stellen door middel van de eenvoudig te bedienen kettingspanner. De volledig gesloten kettingkast voorkomt verwondingsgevaar en beschermt de ketting tegen onnodige vervuiling.

Extra gelaste stalen verstevigingen in de stoelbeugels voorkomen dat de stoelgeleider doorbuigt.
Dat is DINO CARS-kwaliteit, die zich terugbetaalt bij wederverkoop.

U ziet, de veiligheid en het comfort van de DINO CARS FENDT BF1 zijn compromisloos.

Rijke accessoires voor jonge boeren:

Er zijn veel accessoires voor alle jonge boeren voor DINO CARS Track-modellen beschikbaar. Eerst en vooral zijn hier de hefinrichtingen in combinatie met shovel, palletvork, lier of duwer. Daarnaast biedt DINO CARS een kipper en een dumper voor transport.

Niet te vergeten is de DINO CARS onderdelenwinkel waar na 10 jaar nog onderdelen verkrijgbaar zijn.

Technische kenmerken

De bijzondere kenmerken van deze DINO CARS GoKart zijn:

 

BF1
Remvrijloop met terugtraprem
Met de BRAKE FREEWHEEL kun je vooruit en achteruit rijden zonder te schakelen. Door de geïntegreerde terugtraprem kunt u bijzonder veilig en comfortabel stoppen.

5-fach
6-punts stoelverstelling
Pas de zitpositie eenvoudig aan door de zitting op te tillen en in de zitpositie te plaatsen die bij jou past. Er zijn 6 verschillende zitposities.

Leichtlaufreifen
Banden in tractorstijl
Geweldige grip, zelfs op onverharde wegen. De zeer robuuste band in tractorstijl loopt zeer gemakkelijk op het centrale groefprofiel.

AHK
Trekhaak
Deze GoKart is voorzien van een trekhaak voor DINO CARS TRAILER zodat u uw speelgoed gemakkelijk en veilig kunt vervoeren.

Zusatzsitz
Passagiersstoel
Neem je vrienden en broers en zussen mee in de optionele extra stoel.       

 

 

Specificaties: