TRACK BF1 MASSEY FERGUSON ROLL BAR INCLUSIEF

€769,00

Verkrijgbaar vanaf 31 januari 2022

"TRACK BF1 MASSEY FERGUSON ROLLBAR INBEGREPEN"

Track MASSEY FERGUSON BF1 is goed uitgerust!

Boeren welkom! De MASSEY FERGUSON BF1 met banden in tractorstijl is uw ideale werkende trapkar voor op de boerderij. Deze skelter van DINO CARS in MASSEY FERGUSON design laat de harten van kleine en grote boeren sneller kloppen.

Uitgerust met een motorkap in originele MASSEY FERGUSON-kleuren, zwevende vooras, uitlaatpijp, balpuntbesturing en 6-punts stoelverstelling, doet de MASSEY FERGUSON BF1 op het gebied van efficiëntie en betrouwbaarheid absoluut niet onder voor zijn grote rolmodellen.

Uw MASSEY FERGUSON BF1 is al standaard uitgerust met een rolbeugel. Dankzij de ingebouwde aanhangerkoppeling ben je goed voorbereid op alle werkzaamheden op het veld.

BF1 vrijloop

MASSEY FERGUSON BF1 heeft naast het geavanceerde en moderne design ook de nieuwste BF1 freewheel. De BF1 voorkomt dat de pedalen draaien tijdens het vooruit rijden. Zo kan de chauffeur pauzeren tijdens de voorwaartse beweging. Dit minimaliseert het risico op blessures. Om achteruit te rijden rem je de skelter intuïtief met de pedalen of met de handrem af tot hij tot stilstand komt. Dan worden de pedalen naar achteren getrapt. De achteruitversnelling wordt automatisch ingeschakeld. Dat is rijplezier en pure veiligheid.

... en meer functies

Een ander hoogtepunt is de superdikke poedercoating van het voertuigframe, die kleine ongelukken vergeeft. De DINO CARS MASSEY FERGUSON BF1 heeft een kogelgewricht besturing waarmee je door elke bocht kunt cruisen. De ketting is eenvoudig en handig af te stellen door middel van de eenvoudig te bedienen kettingspanner. De volledig gesloten kettingkast voorkomt verwondingsgevaar en beschermt de ketting tegen onnodige vervuiling.

Extra gelaste stalen verstevigingen in de stoelbeugels voorkomen dat de stoelgeleider doorbuigt.
Dat is DINO CARS-kwaliteit, die zich terugbetaalt bij wederverkoop.

U ziet, de veiligheid en het comfort van de DINO CARS MASSEY FERGUSON BF1 zijn compromisloos.
Rijke accessoires voor jonge boeren:

Er zijn veel accessoires voor alle jonge boeren voor DINO CARS Track-modellen beschikbaar. Eerst en vooral zijn hier de hefinrichtingen in combinatie met shovel, palletvork, lier of duwer. Daarnaast biedt DINO CARS een kipper en een dumper voor transport.

Niet te vergeten is de DINO CARS onderdelenwinkel waar na 10 jaar nog onderdelen verkrijgbaar zijn.