X-TRAIL BF1

€669,00

Ontdek de wereld met je DINO CARS X-Trail BF1.
Meer plezier met een echte crossover skelter. De DINO CARS X-Trail BF1 heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel avontuur boordevol actie! Comfortabele comfortstoelen, een stoere motorkap en de design spatborden laten het hart van elke skelterprofessional sneller kloppen.

De DINO CARS X-Trail BF1 is de go-cart waarbij veiligheid en comfort centraal staan. Het gepoedercoate stalen frame en de luchtbanden met kogellagers en offroad-look banden zijn de constanten voor een snel rijplezier. Door de 6-punts stoelverstelling is de race-skelter geschikt voor kinderen en volwassenen van 5 tot 99 jaar. Door de zwevende vooras - met extra grote pendel - blijven alle 4 de wielen altijd aan de grond, zelfs op oneffen circuits.
Het hoogtepunt van deze skelters is de ingebouwde vrijloop met terugtraprem

De BF1 vrijloop voorkomt dat de pedalen draaien tijdens het vooruit rijden.
De chauffeurs kunnen pauzeren tijdens de voorwaartse beweging. Dit minimaliseert het risico op blessures. Om achteruit te rijden vertraag je de skelter met de terugtraprem of met de handrem tot hij tot stilstand komt. Daarna trap je de pedalen naar achteren. De achteruitversnelling wordt automatisch ingeschakeld. Dat is puur rijplezier en veiligheid.

... en meer functies
Een ander hoogtepunt is de superdikke poedercoating van het voertuigframe, die kleine ongelukken vergeeft. De DINO CARS X-Trail BF1 heeft een robuuste besturing met kogelgewricht. De ketting is eenvoudig en handig af te stellen door middel van gebruiksvriendelijke kettingspanners. De volledig gesloten kettingkast voorkomt het risico op letsel en de ketting tegen onnodige vervuiling. Extra gelaste stalen verstevigingen in de stoelbeugels voorkomen dat de stoelgeleider doorbuigt. Dat is DINO CARS-kwaliteit, die zich terugbetaalt bij wederverkoop.

De veiligheid en het comfort van de DINO CARS X-Trail BF1 zijn compromisloos.
Vele accessoires:
Voor de X-Trail BF1 biedt DINO CARS een breed scala aan luxe accessoires zoals zitkussens, achtergrondverlichting met remlicht en knipperende pedalen. Alle DINO CARS aanhangers kunnen eenvoudig aan de bestaande aanhangerkoppeling worden bevestigd.

Niet te vergeten is de DINO CARS onderdelenwinkel waar vaak na 10 jaar nog onderdelen beschikbaar zijn.